Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Для мене особисто важливою є емоційна складова, тому що ці вибори були емоційними. Якби виборці почитали програму і підвели собі якусь межу, тоді ми б аналізували зовсім інше, наприклад, тарифи. А тут на мою думку треба аналізувати емоційну складову, з якою владі вдавалося працювати понад два роки. А зараз емоційна складова влади починає зазнавати фіаско, бо зіткнулася з реальністю», - повідомив він.

Лісний сказав, що люди почали на цей образ, намальований владою, ображатись, адже вони дуже вдало навішували кожній цільовій групі свої обіцянки. При чому ці обіцянки виглядали як очікування, вважає він, і якщо люди цього чекали, значить їм це обіцяли. Але якщо проаналізувати насправді, наголосив він, то ніхто нікому й нічого не обіцяв, тож це була дуже класна виборча компанія. І тепер люди, обравши на емоціях, акцентував він, починають пред'являти невиконання нібито обіцянок влади.

«Одні почали просто спостерігати за всім мовчки, інші кажуть, що більше взагалі ніколи на вибори не підуть. Тому що вони скривджені та розчаровані. І це все перебуває в емоційній складовій, тому що усвідомлений виборець не ображається, а говорить, що саме з обіцянок не виконано. І це виборець, який реагує та діє за фактом, а не за емоціями. І тут основа в тому, що той віртуальний замок, який був збудований владою, починає руйнуватися через ірраціональні речі», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Атаманюк спрогнозував подальшу економічну ситуацію.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Також Знай.ua публікував слова Ярослава Телешуна: Найперша енергетична загроза для України у найближчій перспективі – це зима.