Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

За словами гостя програми, Дмитро Разумков став зіркою нового політичного сезону. «Він у міру «зелений», але не надто, він влада – але не та влада, у якої вже зростає антирейтинг», - підкреслює Давидюк і додає, що йдеться радше навіть про зв’язки із владою.

Він акцентує на тому, що разом із рейтингом Разумкова зростають і його політичні амбіції. «Він зростає й у професійних навичках, і в політичних контактах – і внутрішніх, і зовнішніх», - каже експерт.

Далі він розповідає про іншу тенденцію, що зараз можна спостерігати в політиці. «Зростає рейтинг партії «Європейська солідарність», але не самого Петра Порошенка», - розповідає Давидюк. Тобто, додає експерт, українці проти того, аби їхній європейський вибір захищав і очолював саме Порошенко.

Тим не менш, сам політолог переконаний, що змінити керівництво «Європейської солідарності» не вдасться, єдиний варіант – Марина Порошенко як українська Тихановська. «Вона може очолити «Європейську солідарність», але за умови, що за її спиною стоятиме чоловік», - іронізує гість програми. З іншого боку, зауважує він, це все залежить від самого Порошенка та Зеленського.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Давидюк заявив, що Україна давно хоче побачити жінку на посаді президента чи прем'єра.

Також Знай.ua писав про те, що Давидюк розповів, від чого буде залежати подальше звільнення міністрів в Україні.