Про це він розповів у новій програмі «Осінній прогноз» із ведучим Владом Россом.

«Я завжди казав, що кінець коронавірусу та цієї жахливої ситуації з масками, локдаунами закінчиться у другій половині 2022 року. І цілком можливо, що влітку 2022 року або до кінця 2022 року ми нарешті скинемо маски. Гарантую вам, що у 2023 році ніхто на вас не одягатиме ці маски. Тому локдаун, червона зона та ці складні ковідні ситуації у нас будуть до Нового року», - розповів він.

Росс сказав, що буде погіршення епідеміологічної ситуації, але потім відразу після Нового року буде дуже великий спад захворювань, і крива впаде різко вниз. Найнебезпечніший час – це період Скорпіона, повідомив він, входження Меркурія та Сонця на знак смерті. Коронавірус не закінчиться ніколи, вважає він, а ми просто всі до нього звикнемо. І це потім буде звичайний грип, наголосив він, який ми потім почнемо спокійно переносити, бо з'явиться колективний імунітет.

«Наприклад, з гороскопу Латвії незалежність відзначається 18 листопада 1918 року під знаком Скорпіона, тому у вас зараз буде посилення та критична ситуація, яка наростатиме до Нового року. І на поправку ви вийдете лише у лютому місяці. Незважаючи на те, що ваша країна весь час може, з одного боку, мати фінансовий успіх та можливості, тому що у вас Місяць у зодіакальному знаку Тельця. Але щоразу ви можете проходити через якісь життєві випробування», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що коронавірус піде на спад у двадцятих числах..

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Знай.uа писав, цифра три - це вміння слухати і чути, - астролог Розалія Романова.