Про це він розповів у новому випуску програми «А як насправді?» з блогером Мирославою Бобровською.

«Сімдесят відсотків депутатів від партії «Слуги народу» чудово розуміють, що вони ніколи вже не зайдуть до парламенту та не потраплять на таку халяву. І це дуже погано, бо вони голосуватимуть за все що завгодно. І коли політики зараз несуть марення, що будуть перевибори - не буде жодних перевиборів. Тому що самі народні депутати перевиборів не допустять і голосуватимуть за все що завгодно, аби тільки залишитися», - підкреслив він.

Пелюховський сказав, коли наша так звана опозиція каже, що покине мандати і піде з парламенту, то це повний абсурд. Тому нам треба докорінно все міняти, наголосив він, але найголовніше зупинити можливе кровопролиття у суспільстві.

«Суспільство дуже розжарене, воно розжарене настільки, що навіть важко собі уявити. І існуюча ненаситність, і жадібність за рахунок заробітку на простих людях дуже скоро зіткне олігархів із великою проблемою. Якщо з якогось із його підприємств встануть три тисячі робітників і вийдуть, то воно зупиниться. Один олігарх його не запустить, як би він цього не хотів. І я хочу, щоб представники влади мене почули та задумалися, адже рано чи пізно доведеться комусь за все відповідати», - резюмував він.

Як повідомляє Знай.ua, раніше ймовірність дострокових перевиборів оцінив політик Микола Томенко.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що експерт Ігор Попов вказав на чинники, від яких залежить рейтинг Володимира Зеленського.