Про це він розповів у програмі Любові Завальнюк «У справі».

«Стрімке збільшення кількості вихідців з арабських країн справді стало проблемою для Європейського Союзу, але й для нас. У нашого північного сусіда, Росії, такі ж проблеми. Вони стикаються з проблемами своїх територій, мешканці яких сповідують мусульманську релігію. У Москві навіть відбуваються міжнаціональні бійки. Але вони, до речі, з урахуванням їхнього авторитаризму, це швидко вирішують між собою», - розповідає експерт.

Що ж до Європейського Союзу, то там також є свої особливості.

«Федеративна республіка Німеччина стала великою, багатою країною, як вважається, поліцейською державою. Їхня національна поліція дуже жорстко ще поки що припиняє будь-які порушення. Французи також мають національну політику. Вони не платять навіть допомоги, якщо приїжджають мігранти і не віддають своїх дітей на навчання до французьких шкіл. У результаті виходить, що через три – чотири роки діти стають французами і за рівнем володіння мовою, і за світоглядом», - зазначає Старіков.

А для України, якщо так далі піде, перспективи менш оптимістичні, продовжує він.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

«Нам до цього треба готуватись. Тому що одна справа, коли люди несуть свою культуру і свою релігію. Але найголовніше інше. Важливо не допустити, щоби серед цих мігрантів не прийшли представники терористичних організацій. Нам ще певних елементів тероризму не вистачало», - робить висновок Олег Старіков.

Знай.ua повідомляв про те, що Ерфан Кудусов нагадав, що Росія не вперше окупувала Крим.

Також Знай.ua повідомляв про те, що Андрій Єрмолаєв бачить у великих інвестпроєктах небезпеку для суверенітету України.