Про це він розповів у програмі Олексія Толкачова «Толкова розмова».

«На Софійській площі нас було троє: ми з Іллею мили, а Аня фотографувала. Найцікавішим у цій історії було підключення до води. Ми приїхали вранці і розуміли, що підключення до води у нас немає, і що ми ризикуємо сісти в калюжу так само, як і всі інші. Ми звернулися до кафе, нам сказали: «Вода є, але в якомусь підвалі». Ми півтори години чекали на відповідь, але нічого не сталося. Потім я просто взяв ключ і пішов шукати виходи до води на фасадах. Знайшов такий кран, але вода не йде», – розповідає він.

Тут за спиною хтось питає: «Молодий чоловік, що ви робите з моїм краном?». Це був бізнесмен, який має деяку кількість приміщень у цій будівлі.

«У нього не було жодних додаткових питань. Він погодився дати нам ключ від підвалу, ми підключилися. Тоді ми вже одягли наші фірмові жилети з логотипом. Загалом те, що трапилося – це диво. Ми могли з таким же успіхом не знайти воду. Наступним кандидатом на підключення було посольство Узбекистану в Україні», – міркує активіст.

Площу відмивали дванадцять годин.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

«Проблема в тому, що плитка дуже побита за роки використання різдвяними ярмарками. Там подекуди вже пісок, а не плитка. Було важко, але щось вийшло», - робить висновок Онопрієнко.

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков розповів про модель розвитку України «за домовленістю»: «Захід – ідейні люди, ви займаєтесь духовними справами».

Також Знай.ua повідомляв слова Чепового, що Сенсом держави є щастя громадян, які можуть, не виїжджаючи з країни, самореалізуватися.