Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» із ведучою Любов’ю Завальнюк.

«Грудень відкривається сонячним затемненням, четвертого грудня на нас чекає сонячне затемнення у знаку Стрільця в тринадцятому градусі. Це дуже важливий день, до якого варто підготуватися. Декілька днів до сонячного затемнення – 2-3 грудня – це дні, коли потрібно трохи пригальмувати передноворічну гонку. Зупинитися і бажано не розпочинати жодних нових проєктів та важливих зустрічей. Тому що найімовірніше наприкінці місячного місяця вони не дадуть тих результатів, на які ви чекаєте», - підкреслила вона.

Вергелес сказала, що цей час дуже добре для того, щоб підбити підсумки року для того, щоб комусь подякувати, а з кимось попрощатися. Подумати про те, щоб ви хотіли відпустити, вважає вона, і далі не брати з собою наступного місячного циклу. І вже 4 грудня у новий місячний місяць, коли буде молодик, підтвердила вона, у цей час дуже добре підходить, щоб будувати плани, мріяти та подумати про те, як ви хочете провести новий рік.

«Традиційно ми астрологи говоримо про те, що молодик - це найкращий час для планування та складання списку справ, яких у грудні завжди багато. А розпочинати свої дії щодо реалізації планів краще з 6 грудня, коли з'являється місячний серп на небі. Це буде третя місячна доба. І на цей момент треба починати дуже активно діяти. Хотілося б звернути увагу Стрільців, у яких день народження попадає в дату затемнення з 2 по 6 грудня. Якщо ваш день народження збігається з датою затемнення, то швидше за все наступний рік принесе вам багато цікавих змін», - резюмувала вона.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Влад Росс зазначив, що влітку 2022 року, або до кінця 2022 року, ми нарешті скинемо маски.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог Розалія Романова розповіла, що приготували зірки: коридор затемнень покаже шлях до успіху та здоров'я.