Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube з Розалією Романовою.

«Цифра чотири випромінює жовтий колір і вона співвідноситься з нашою чакрою, яка називається маніпура. Ця чакра знаходиться у нас у сонячному сплетінні і це така чакра сили, місце збирання. Цифра чотири знаходиться внизу квадрата Піфагора і це найнадійніше місце. Четвірка – це стабільність, порядок, здоров'я та вміння керувати своїм тілом», - розповіла Романова.

Романова сказала, що зазвичай жінки з цифрою чотири дуже добре готують, вміють чудово шити і їх ніхто не вчив цьому, воно якось прийшло до них саме. Такі жінки добре володіють своїм тілом у плані танців, вважає вона, і чудово співають. Все, що потрібно робити руками та іншими частинами тіла, повідомила вона, це все знаходиться у цифрі чотири. Крім того, люди, у яких є четвірка, люблять, підкреслила вона, щоб у житті були правила.

«Людям із цифрою чотири незатишно жити без правил. Їм потрібно, щоб хтось дав закон, оголосив його, і за цим законом вони добре живуть. Вони хороші члени команди та гравці в команді. З четвіркою людина може працювати у колективі. Але є і негативне у цієї цифри, люди можуть бути занадто консервативні, їх важко зрушити з місця і не можна нав'язати нічого не за правилами. А якщо в даті народження всі ваші цифри складаються в четвірку, це значить ваше керуюче число», - резюмувала Романова.

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповідала, що люди списують все на ретроградний Меркурій, якщо вони не хочуть чимось займатися.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Крім цього, Знай.ua повідомляв, зі слів Ковальського, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.