Про це повідомили представники місцевих осередків Національного Корпусу у своїх Telegram-каналах.

Представники Київського осередку Національного Корпусу у своєму Telegram анонсували одразу два вишколи, що одночасно почнуться 27 листопада об 11:00 у двох різних локаціях: вул. Кубанської України, 33 та на території центру активного відпочинку «Азовець».

У публікації сказано, що охочі, які обов’язково повинні зареєструватися за посиланням, будуть тренуватись за програмою: тактика, тактична медицина, огляд зброї та багато іншого. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном +380637646107.

Також 27 листопада о 14:00 розпочнеться вишкіл за ініціативи Харківського осередку Національного Корпусу за адресою вул. Шевченка 233Б. Програмою будуть представлені правила поводження зі зброєю, основи першої медичної допомоги та тактика. Зазначається, що кожен, хто пройде курс вишколів від Харківського осередку матиме змогу потрапити на тренування з практичної стрільби на полігоні.

«Сьогодні спецслужби західних країн мають дані про «високу ймовірність» спроб Росії дестабілізувати ситуацію в Україні найближчої зими, у тому числі військовими методами. До того ж, Путін руками кишенькового диктатора Лукашенка влаштовує провокації на кордоні з країнами ЄС. Ми ще на весні почали готуватися до найгіршого зі сценаріїв та створили Штаб оборони Харківщини. Сьогодні знову актуально почати підготовку цивільного населення до оборони. Ми поновлюємо серію вишколів», - зазначено у Telegram керівника Харківського осередку Нацкорпусу Костянтина Немічева.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Штаб оборони Національного Корпусу Волині провів військовий вишкіл в Рожищі.

Також Знай.ua повідомляв, що Національний Корпус провів у Києві вишкіл з метою навчити населення цивільній обороні.