Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Західні партнери України можуть бути зацікавлені в ослабленні позицій Зеленського, а для цього потрібно підтримувати в країні певний рівень кризи. Мене в цьому плані турбує одна річ: Bellingcat – це британці. Решта «прильотів» теж йдуть або від них, або від американців. Усі інформаційні удари по Зеленському йдуть від західних чи афілійованих із Заходом структур. Втім, на ті структури, які лише афілійовані із Заходом, впливають ще Петро Порошенко та його команда. Проте з кінця літа було вже п'ять інформаційних прильотів. По Зеленському б'ють системно», - вважає політолог.

Але, на його думку, це лише один бік проблеми.

«При цьому Захід постійно говорить, що Росія нападе, а сам він військової допомоги не надасть. Ресурсами допоможе, але й годі. Так, Великобританія надсилає 600 осіб, але їх вистачить лише на те, щоб у разі потреби евакуювати британське посольство. Адже вони зможуть лише утримувати якийсь об'єкт, та й то недовго», - каже Руслан Бортник.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він стверджував, що в опублікованих даних розслідування Bellingcat немає прямих звинувачень президента Зеленського.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Бортник прокоментував скандал із «вагнерівцями».