Про це він розповів у прямому ефірі програми «Прогноз».

«Поки що долар по 30 нам не загрожує, але якщо тенденція в нашій економіці не буде переламана, то курс 30 за долар може нам здатися найменшим. Проблема не в тому, що немає долара, а в тому, що надрукували надто багато гривень. У всьому світі долар девальвує, але лише у нас він ревальвує», - сказав Бізяєв.

Як зазначив політолог, долар може зміцнитися, якщо Федеративна резервна система США змінить свою політику щодо грошової емісії.

«Зараз ФРС друкує близько 120 млрд доларів на місяць, і якщо вони зупинять цю тенденцію, то міжнародний спекулятивний капітал знову побіжить у долар, тому долар зміцниться», - підкреслив Бізяєв.

На думку політолога, зараз найкраще зберігати свої заощадження не у фіатних валютах, а у золоті чи сріблі. Також експерт скептично висловився про вкладання грошей у біткоїн.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

«Концепція біткоїну і взагалі будь-яких недержавних криптовалют – це стягнути на себе всю чорну готівку спекулятивною мірою, а потім обвалити її. Держава ніколи не допустить функціонування паралельної валюти на своїй території, тим більше цього не допустять транснаціонали», - сказав Бізяєв.

Як повідомляв Знай.ua Руслан Бортник заявив, що розслідування про вагнерівців було предметом торгів.

Також Знай.ua публікував слова Михайла Чаплиги: Нам кажуть, що шістсот британських спецназівців буде чомусь розміщено в Україні.