Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

Олександр Качура зазначив, що якщо у депутатів раптом з'являються великі гроші, то ними мають займатись правоохоронні органи.

“Тут питання правоохоронних органів. Та ж ефективність їх. Якщо у когось з'являються необґрунтовані активи, у когось біткоїнів з'являється на мільярди, звідки вони їх взяли? До речі, по деяких, зокрема тих, хто “Слугу народу” представляли, вже відкрите кримінальне провадження. По них йде розслідування, їх притягатимуть до відповідальності. Вже справи до суду передаються”, - сказав Качура.

За його словами, його особистий транспорт не змінився і він уже кілька років їздить на тому самому автомобілі. При цьому часто користується послугами таксі, що дозволяє заощадити час на митті автомобіля та стоянні в заторах.

“Навіть коли я був адвокатом і отримував великі гонорари, я мав по 300 доларів на годину, я все одно не купував собі дорогих речей. Якісь там були, зрозуміло, коли перші гроші з'являються, ти починаєш робити такі вчинки. Потім ти розумієш, що треба все оптимізувати”, - додав нардеп.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Він зазначив, що коли люди потрапляють у владу і починають купувати собі дорогі годинники та машини – це стає видно і за це доведеться відповідати.

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Якубін заявив про політичне кумівство, що формально це не заборонено.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що експерт заявив, що однопартійна більшість у Верховній Раді – це унікальний момент із 1991 року.