Про це він розповів на каналі My.ua.

«Якщо сьогодні Офіс президента зробить якісь серйозні помилки, то вулиця й люди не пробачать президенту. Сьогодні президент має змінювати методи комунікації із суспільством. Володимир Зеленський – не Петро Порошенко та не Віктор Янукович, якому було дуже складно комунікувати із суспільством», - зазначив Подорожній.

Експерт навів приклад із податковим майданом за часів Януковича: представники бізнесу вийшли на вулицю та Янукович прийняв рішення поїхати на цей протест. За його словами, тоді Януковичу вдалося особисто поспілкуватись із протестуючими, тому цей протест ні до чого не призвів, на відміну від Революції гідності, коли Янукович не комунікував із людьми.

«Потрібно сьогодні змінювати комунікацію та знайти як говорити не тільки з людьми та тими, хто вийде на протест, а й з опозицією. Говоріть, знаходьте спільну мову, ви ж парламентарі», - сказав Подорожній.

На думку експерта, влада має почати комунікувати, тому що є вірогідність, що чинна верхівка влади може повторити помилки минулих керівництв країни. За словами політолога, наразі через брак комунікації від чинної влади відвернулося багато верств населення.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Джигун заявив, що депутати не можуть диктувати свої умови журналістам.

Також Знай.ua публікував слова Максима Джигуна: Місцеві бюджети не можуть перекрити своїми зусиллями ті тарифи, які виставляють виробники енергії.