Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпусу.

«8 років тому, 1 грудня 2013 року, на вулиці Києва вийшло більше мільйона українців – у відповідь на жорстоке побиття беркутівцями студентів 30 листопада. Саме події 1 грудня стали ключовим моментом трансформації студентського протесту на багатотисячний всеукраїнський революційний рух проти режиму Януковича», - зазначено на сайті

У публікації сказано, що представники нинішньої влади повторюють помилки Януковича, тому що, на думку представників Нацкорпусу, вони ухвалюють антиукраїнські рішення, переслідують політичних опонентів та будують диктатуру.

«Національний Корпус вийде на акцію протесту аби нагадати владі, що вона не вічна, а на всіх зрадників чекає однакова доля. Також ми вимагаємо звільнити зі своїх посад проросійських агентів», - сказано у публікації.

У публікації зазначено, що збір учасників почнеться о 18:00, а мітинг розпочнеться о 19:00. Також можна буде спостерігати за акцією у прямому ефірі за посиланням.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус організував акцію проти розважальних заходів у скорботні дні.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус заявив, що новостворене «Товариство ветеранів АТО» має на меті лише провладні інтереси.