Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Центр Разумкова опублікував дані соціологічних досліджень з похибкою понад 2%, що 49,6% у Зеленського і 50,4% у Разумкова. Тобто, якщо Разумков гіпотетично виходить у другий тур, то має шанси перемогти у другому турі всіх, хто з ним туди потрапить. Тепер завдання у Разумкова потрапити у другий тур. І тут питання як Разумков буде себе позиціонувати та чи отримає він стільки довіри, щоб рости. Як він буде вести компанію та будувати партію, тут є купа факторів», - підкреслив Клочок.

Експерт сказав, що у Разумкова сто відсотків є потенціал росту, тому що він забирає дуже багато голосів саме у Зеленського. А виборець Зеленського - це центрист, який розчарувався, вважає він, тому частина виборців залишиться в нього, частина буде мігрувати кудись. І одним із таких пунктів буде Разумков, впевнений він, але якщо з’явиться хтось на кшталт Разумкова, то й туди буде перетікання голосів. Не виключно, що можуть запустити ще одного кандидата, гадає він, щоб потенційно він відбирав голоси у Разумкова.

«А з Порошенком Зеленському зручно, бо в нього він без проблем виграє у другому турі. На сьогодні це доконаний факт. Рейтинг Порошенка росте не так, як хотілося б, так він стабілізував своє електоральне поле та зберігає його. Тому це питання воно цікаве в цій частині, тому що воно привнесло інтригу. Бо сьогодні з’являється той кандидат, який готовий змагатися з Зеленським в другому турі. Проблема тільки одна, як туди потрапити», - резюмував Клочок.

Як повідомляв Знай.ua, нардеп Артем Дмитрук заявив, що він вважає Разумкова одним із найкращих спікерів Верховної Ради.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що нардеп Артем Дмитрук пояснив, чому "слуги" виключили його із фракції.