Його слова пролунали у програмі «Романенко. Бесіди».

«Наразі фактично створено ситуацію, в якій вбивство Бутусова легітимізовано. Якщо його вб'ють, не має значення хто, то в нас можуть сказати, що це зробили росіяни, а вони, своєю чергою, звинуватить наших. Заява про загрозу Бутусову показує моральний рівень нашої влади. І цей процес уже не зупиниться, далі він лише наростатиме. Тож журналіст перебуває у реальній небезпеці. І відповідальність за це лежить на Арестовичі, на людині, яка заявила, що це можуть зробити протягом кількох тижнів», - вважає гість програми.

На його думку, в інтересах влади було б вжити всіх можливих заходів, щоб забезпечити безпеку Бутусова, але вона не робитиме цього.

«Державне бюро розслідувань не порушило жодної справи, і охорону Бутусову ніхто не надав. А заява Арестовича відкрила можливість створити хаос тим, хто в цьому зацікавлений. І це зробив представник влади. Причому йдеться про тотальний хаос. Тепер уже незрозуміло, кому вірити», - каже Олег Хом'як.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував вплив телесеріалу «Слуга народу» на українське суспільство.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що президент Володимир Зеленський дорікнув журналісту Юрію Бутусову в розголошенні стратегічної інформації.