Про це вона розповіла у новому випуску програми «Суть подій» з журналісткою Любов'ю Завальнюк.

«Третього грудня у нас так складаються зірки, що у гороскопі України сходиться дуже гарний аспект. І я більш ніж впевнена, що він принесе нам певні перемоги великі чи малі на міжнародній арені, у переговорах, інвестиціях. Можливо навіть будуть прийняті якісь хороші, добрі проєкти та закони в Україні. В Україні може бути період нового статусу або на шляху до НАТО, або у переговорному процесі буде певний процес», - розповіла Пономаренко.

Пономаренко сказала, що Міжнародний валютний фонд говорить про те, що не треба кидатися кудись на віддачу кредитів, а їх потрібно правильно вкласти. І ось цей аспект говорить про те, наголосила вона, що ми можемо їх вкласти в економіку країни, у виробництво, банківську сферу, армію. Ми зараз перебуваємо в коридорі затемнень і все, що відбувається з нами, це особливо значуще і важливе, повідомила вона, але в гороскопі України дуже гарний резонанс із сонячним затемненням.

«Резонує наш чорний Місяць, він є в гороскопі кожного з нас – це точка слабкості, але яка має стати точкою сили. Чорний Місяць у гороскопі України знаходиться у Козерозі і це є проблеми корупції. І те, що в нас хорошим впливом сонячного затемнення рушає цей чорний Місяць, говорить про те, що ми повинні його перетворити на точку сили. Тому потрібно ухвалювати якісь закони у напрямку корупції і це буде сприятливо», - резюмувала Пономаренко.

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що коронавірус піде на спад у двадцятих числах.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Знай.uа писав, цифра три - це вміння слухати і чути, - астролог Розалія Романова.