Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Кожна держава, включно з Туреччиною, має свої інтереси, і це абсолютно нормально. До речі, нам у неї в цьому плані є чому повчитися. Але саме зараз Україна розвиває співпрацю і з Туреччиною, і з Азербайджаном. Ці дві держави обговорюють дуже цікаві проєкти, і я думаю, що Україні варто було б брати участь у багатьох із них. Наприклад, канал «Стамбул» відкриває можливості щодо транспортування газу та нафти з того ж Азербайджану. І нам варто було б розширювати нашу портову інфраструктуру», - каже гість програми.

Але, на його думку, ця співпраця не повинна обмежуватися лише економічною сферою.

«Для Туреччини важливими є кілька напрямків. Наприклад, зараз активізувався проєкт «Великого Турану» - об'єднання тюркських народів навколо Туреччини. Ердоган вимагає посилити роль Туреччини у світі, можливо, зробити її членом Ради Безпеки ООН. А для цього потрібні різні проєкти, у тому числі пов'язані з безпекою та лідерством у регіоні», - зазначає Олександр Мусієнко.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявив, що Росія та Білорусь використовують біженців як зброю.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Мусієнка, російських військ біля українського кордону зараз замало для окупації країни.