Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«На пресконференції Зеленського не було теплої ванни, про яку всі говорили, були гострі різнопланові питання, і не лише від умовно нині опозиційних каналів, але й інших ЗМІ, які, грубо кажучи, займають нейтральну позицію. Вони теж ставили різні питання та досить гострі. І Зеленський був готовий відповідати на ці питання, адже людина вже два з половиною роки при владі і це його екватор. І зараз це не те, що було на початку каденції президента, коли він був як чистий аркуш і у нього були лише добрі наміри, про які він говорив», - наголосив Петренко.

Петренко сказав, що президент уже має конкретні кроки, не завжди вдалі, є й проблемні моменти, і з усім цим потрібно комунікувати і відповідати. Якщо ми згадаємо всіх інших президентів, повідомив він, то будь-яке спілкування з владою відбувалося у кількох форматах. І зазвичай завжди був дуже комфортний для президента формат, вважає він, збиралося 5-6 журналістів провідних каналів, які ставили загальні та стратегічні питання.

«І президенти по заготовці розуміли, як і що вже буде. І відстрілювали все чітко, ясно та зрозуміло. Або це був більш розширений формат, коли збирали велику кількість журналістів, чоловік 100-300 і кожен міг поставити виключно по одному питанню і не могло бути жодного діалогу. А на пресконференції Зеленського з журналістами відбувався справжній діалог і це вибивається з загальноприйнятої канви. Зеленський на пресконференції показав, що є зальоти та проблеми, але він готовий про це говорити», - резюмував Петренко.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував вплив телесеріалу «Слуга народу» на українське суспільство.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що президент Володимир Зеленський дорікнув журналісту Юрію Бутусову в розголошенні стратегічної інформації.