Про це він сказав в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим.

“На третьому році повноважень Володимира Олександровича він глобально займається тим, що ліквідує олігархічний клас і все те, що з ним пов'язане. Але все те, що з ним пов'язане – це не лише політика. Це, виходить, і економіку треба трошки кудись обнулити… Це просто артикулювати, ми ліквідуємо, і буде що? Що ми збудуємо?”, - сказав Андрій Вігірінський.

За його словами, ліквідація олігархів не дозволить збудувати ринкові відносини і це не призведе до саморегуляції ринку.

“І найголовніше, щоб суспільство було готове до саморегуляції ринку. Я хочу це побачити… Ринок газу будувався за лекалами тими, які нам прописували МВФ. Починаючи з 2015 року і закон ухвалювали про ринок природного газу, і всю модель "Нафтогазу" так побудували, і все, що стосується постачальників, анбандлінгів – це все було за лекалами, які нам запропонували. Зрештою станом на 2021 рік ми маємо адміністративно регульовані ціни… Це не ринок”, - додав Вігірінський.

Він зазначив, що якщо Україна хоче отримати ринок, у якому буде рівний доступ для всіх учасників, то тоді вона не зможе впливати на них.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв заявив, що боротьба з олігархами відбувається лише у медіа.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Антонюк зазначив, що закон про олігархів вдарить також по маленькому бізнесу.