Свою позицію він висловив у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Одного разу я разом з одним зі «слуг народу» брав участь у телеефірі, де обговорювалася заява секретаря РНБО Данілова про те, що Україна колись вступить до НАТО. Коли настала моя черга говорити, я помітив: прогнозувати майбутнє, тим більше у такій країні, як Україна, яка постійно перебуває у якихось ризиках – заняття невдячне. «Слуга» звинуватив мене у маніпуляції та послався на те, що курс на вступ до НАТО записаний у Конституції України. Ось на такому рівні планування влада працює. По-перше, про курс у НАТО сказано у преамбулі до Конституції, яка не має прямої дії – на відміну від решти тексту. До того ж Конституція України не може до чогось зобов'язувати інші країни. Записавши в неї це положення, ми зобов'язали себе діяти так, щоб вступити до Альянсу, але це вже справа його членів, приймати нас туди чи ні», - каже юрист.

Він висловив обурення легковажним ставленням влади до цього питання.

«Прагнути до вступу до НАТО ми, можливо, будемо і через сто років. А зараз «слуги» на цю тему повторюють тези Петра Порошенка – ті, за які його не обрали на другий термін», - наголошує Андрій Вігірінський.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував витівку народного депутата Гео Лероса на засіданні парламенту.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Також Знай.ua повідомляє, що, на думку Вігірінського, кадрові перестановки потрібно робити не в уряді, а в Офісі президента.