Фрагмент свого виступу він опублікував у своєму Telegram.

«Чи планує Росія у геополітичному вимірі контролювати Україну? Так, Росія планує встановити повний геополітичний контроль над Україною у військовий спосіб», - зазначив Андрій Білецький.

За словами Андрія Білецького, наша країна, знаючи, що існує небезпека з боку РФ, повинна готувати своє населення до можливого наступу з боку агресора.

«Ми повинні відповідати на будь-яку загрозу виключно одним – фонетичним розбудовуванням сектору безпеки. Якщо говорити про конкретні кроки, які влада повинна була б робити зараз, але цього не відбувається, – це питання повноцінної розбудови територіальної оборони, яка повинна стати фундаментом та тилом для ЗСУ», - сказав Андрій Білецький.

Як зазначив Андрій Білецький, також мало б вирішуватись питання посилення українських Військово-повітряних сил, яким повинен був відданий пріоритет, але за останні 8 років не було закуплено жодної техніки.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

«Це прекрасно, що ми закуповуємо «Байрактари», але ми повинні були весь цей час займатись розвитком українського ВПК. Ми говорили про патронний завод, якого в Україні не існує. Не існує просто виробництва боєприпасів», - підкреслив Андрій Білецький.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький пояснив, які переваги має територіальна оборона.

Також Знай.ua повідомляв, що Віктор Шендибило розповів про законопроєкти щодо громадянства в Україні.