Про це він розповів на своєму YouTube-каналі.

Юрій Подорожній зазначив, що Владислав Сурков не чужа Україні людина, свою кар’єру він розпочав у фінансових структурах колись відомої широкому загалу компанії «Менатеп».

«При скромній посаді радника президента Росії фактично координував окупацію Донбасу. Недавно він видав статтю, яка не залишилась не поміченою в Україні. Адже чергове тренування в епістолярному жанрі – це намагання дати логіки ідеології імперського путінізму», - заявив політтехнолог.

Експерт пояснив, що Путін як епоха в історії Росії має обґрунтовувати власну діяльність ідеями, яким однієї пропаганди замало. За його словами, президенту Росії необхідно мати й власну ідеологію.

«У своїй статті «Куди подівся хаос. Розпаковка стабільності». Сурков з претензією на великого державного діяча намагається погрожувати. І що цікаво, на тлі тактичного загострення на українських кордонах він не згадує напрям поширення хаосу Росією, а тільки лякає усіх і одночасно нікого величчю російської нестабільності, яка буде здатна сформувати нову реальність», - зазначив Юрій Подорожній.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Він додав, що коли Сурков пише свої опуси, то вони зрозумілі лише у загальному сенсі, де часто абзаци та речення просто є набором слів. Зокрема, за його словами, не варто було згадувати Гегеля та Китай, щоб дійти очевидного висновку, що протягом історії людства переділи країн земель народів відбувалися постійно.

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв заявив, що саміт G20 зібрався для вирішення проблематики глобальної світової економічної кризи.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Демартіно розповів, як соцмережі допомогли Росії окупувати український Крим.