Про це він повідомив у своєму Telegram.

«З одного боку міністр оборони Резніков називає помилковими побоювання західних країн протистояти Путіну з позиції сили, а стратегію «не провокувати Росію» – неправильною. А з іншого – кілька днів тому ми стали свідками класичного російського шантажу. Коли наш корабель «Донбас» вийшов у води спільного моря, Росія направила на нього свої винищувачі через «загрозу безпеці мореплавання», - зазначив Андрій Білецький.

Як зазначено у публікації, після цього інциденту командування ООС забороняє бойовим кораблям виходити з Азовського моря, щоб не провокувати Росію. У публікації сказано, що український флот стоїть біля причалів Маріуполя та Бердянська, хоча фактично море у спільному користуванні України та Росії, тому наші кораблі можуть ходити будь-яким курсом.

«Дії командування, що суперечать позиції Міністерства оборони, в першу чергу говорять про кадрову кризу в українській оборонці. По суті повторюється капітулянтська політика ексміністра Тарана, який запровадив премії за невідкриття вогню у відповідь. Це деморалізація армії та негативний приклад для молодих офіцерів», - сказано у публікації.

Як повідомляв Знай.ua, 14 грудня відбудеться акція протесту під стінами «Львівгазу» за ініціативою Нацкорпусу.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що під міською радою Полтави відбувся протест Нацкорпусу проти мера Олександра Мамая.