Про це він розповів у новому випуску програми «MY.UA» з Катериною Павловою.

«На сьогодні, як ми бачимо, війна страшніша інформаційна. Тому що один патрон може поранити чи вбити одну людину, а інформаційний патрон може поранити мільйони одночасно. І якщо ми не будемо в цій боротьбі протистояти, то ми втрачатимемо уми людей. І найстрашніше, що, коли все повернеться на круги своя, буде дуже важко прибирати з голови це сміття», - розповів В'ячеслав Редько.

В'ячеслав Редько сказав, що людина, яка заточена під цю проблему і не хоче аналітично мислити, і їй у топку підкидаються цікаві історії про її молодість, то людина житиме спогадами. Потрібно взяти все добре і відкинути все погане, вважає він, і навчитися фільтрувати інформацію. Здебільшого всі проблеми, які створюються, робляться руками чиновників, повідомив він, а люди намагаються її вирішити.

«Донбас в ізоляції вигідний тій стороні, яка контролює окуповані території. Я вважаю, що Кремль у такий спосіб не лише намагається диктувати умови Україні, а таким чином дає можливість утримувати ті території псевдореспублік через фінансові потоки. А мучимося ми українці і найстрашніше, що не всі розуміють, хто цю проблему створив», - розповів В'ячеслав Редько.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він розповів про те, як мусульманський світ може вплинути на Європу.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Старіков вказав на причини, через які українське керівництво вирішило застосувати безпілотники у зоні бойових дій на Донбасі.