Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Ризикнув я тоді, коли пішов у політику і балотувався як кандидат по мажоритарному округу. А коли я пішов у «Розумну політику» – це було зважене і обдумане рішення. Більшість людей, які складають міжфракційні об’єднання, я знаю особисто і це професійні, зважені, розумні політики. І у мене з ними спільні погляди, ідеї та бачення щодо розвитку України в подальшому», - розповів Валерій Божик.

Валерій Божик заявив, що в складі міжфракційного об’єднання вони могли б більш ефективно реалізувати свої депутатські повноваження і виконати всі обіцянки, які давали людям. Разумков є лідером, повідомив він, навколо якого згуртувалися люди. Наприклад, зараз прийняли бюджет і ми від складу «Розумна політика», зауважив він, будемо з Нового Року подавати свої пропозиції до цього документу.

Популярні новини зараз

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал

Показати ще

«Міжфракційне об’єднання – це платформа для того, щоб випрацювати якісь спільні ідеї, законопроєкти і реально їх реалізувати. І навіть якщо це відрізняється від позиції більшості, ми повинні про це говорити. Разумков заявив, що буде брати участь у всіх майбутніх виборах, а в якому форматі – ми вже будемо бачити. Люди позитивно сприймають Разумкова і цілком очевидно, що після відставки з поста голови Верховної Ради рейтинг Разумкова пішов уверх», - резюмував Валерій Божик.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він спрогнозував політичне майбутнє ексспікера Дмитра Разумкова.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Дзівідзінського, противники Зеленського не здатні поєднатися між собою.