Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Маленька брехня, як відомо, породжує велику недовіру. А за той час, що «слуги народу» стоять у владі, скільки обіцянок вони дали – і яку частину з них виконали? Замість справжніх реформ вони служать чиїмось корисливим інтересам, що й веде до великої недовіри та поділу у суспільстві. Нам обіцяли, що долю України не обговорюватимуть без її участі, але США та Росія саме це й роблять. Більярдисти під час гри не думатимуть, чи не боляче кулям. А Україна в міжнародній політиці перетворилася на більярдну кулю, якою грають, не питаючи її думки. При цьому США розв'язують свої проблеми, Росія – свої, Європа – свої, і ніхто не думає про інтереси України», - вважає Володимир Кацман.

Він також заявив, що Європа зараз переживає глибоку кризу.

«Ми проголосили своєю метою вступ до Євросоюзу. Так, це добра мета – але в якому плані? Я також хочу європейську зарплату, європейський комфорт, європейську медицину, європейські соціальні гарантії. Насправді Україні потрібний не Євросоюз, а європейські стандарти життя. Ці стандарти ведуть до вступу країни до ЄС, а не навпаки», - вважає Володимир Кацман.

Як повідомляє Знай.ua, раніше експерт Артем Біденко закликав Україну стати лідером Чорноморського регіону.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку політичного консультанта Миколи Спірідонова, Зеленський на посаді президента веде ту саму політику євроінтеграції, що й Порошенко.