Свою позицію він висловив у програмі #SaveФОП з Сергієм Доротичем.

«Розвиток малого бізнесу та залучення людей до нього – це повинна бути відповідальна політика. Але, на жаль, нинішня влада таку політику не проводитиме. Її доведеться проводити іншим людям, які справді сповідують відповідні цінності. А ці цінності полягають у тому, що держава може існувати лише коштом бізнесу. Проте зараз влада перебуває у непростій ситуації: рейтинги падають, депутати один за одним тікають з монобільшості. І з цими депутатами стає простіше мати справу. Стан справ сприяє тому, щоб малий бізнес зібрався з силами, зміг запропонувати нову програму і прийшов у владу з тією політичною силою, яка буде готова цю програму реалізувати», - каже Вадим Івченко.

На його думку, в такій ситуації можна розглядати різні тактичні кроки.

«З боку малого бізнесу було б правильно приєднатися до якоїсь однієї політичної сили (якої саме – вже друге питання). У цьому випадку вдалося б уникнути розпорошення сил, і ця партія отримала б більше мандатів. Можливо, вона б і не склала більшість в уряді, але змогла б поставити свого прем'єр-міністра», - вважає Вадим Івченко.

Як повідомляє Знай.ua, раніше Доротич заявив, що якщо вимоги руху SaveФОП будуть відкинуті, він перейде до політичних дій.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Доротича, малий бізнес в Україні постійно перебуває під ударом.