Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Базовая основа для того, щоб були здорові відносини, це, звичайно ж, зрілість особистості психологічна, емоційна і духовна. Коли людина зріла, до неї вже апріорі не притягуються партнери, які виступають у ролі батьківської постаті. Ми проходимо сотні тисяч втілень і в цьому плинному житті ми зустрічаємо з душами, з якими у нас колись був зв'язок. Люди складаються з душі та особистості, тому дуже важливо опрацьовувати психологічні моменти», - розповіла Нонна Мусалян.

Нумеролог сказала, що часто жінці дається багато разів прожити той самий досвід, щоб усвідомити цінність себе. І коли жінка перестає бути жертвою, вважає вона, то у неї вже не буває усиновленого чоловіка. Тому що у стосунках не можна бути мамою, наголосила вона, це теж неправильне усунення ролей. Наприклад, повідомила вона, усиновлений чоловік, який лежить на дивані і нічого не хоче робити – це, як правило, на вигляд доросла, інфантильна дитина всередині.

«І такому чоловікові постійно треба давати божественний пендель, щоб він почав щось робити, але це дуже згубна справа. Жінки часто на цьому попадаються і це теж є проявом жертовності, зливу енергії, ресурсу, і знецінення себе. Тиран також приходить, звісно, на стан жертви. Це дуже межує з темою ідеалізації, яка переростає у співзалежність і це не є любов'ю», - резюмувала Нонна Мусалян.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нонна Мусалян наголосила, що зараз дуже важливий період, коли книга доль відкрита.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Качура зазначив, хто такий Зеленський – це народ України та збій системи.