Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Йдеться про фінансування державного телеканалу Рада, який має просто відтворювати те, що відбувається у Верховній Раді і давати можливість депутатам прокоментувати свої законопроєкти, плюс газета «Голос України», яку ніхто не читає. Передбачено в законодавстві, що вона має друкувати всі акти і закони, які виходять із Верховної Ради. Замість передбачених 80 мільйонів Верховна Рада різко збільшує фінансування на 320 мільйонів», - каже він.

Тепер на телеканалі Рада буде ще один рупор нинішньої влади, підкреслює політик.

«Влада намагається підібгати під себе всю свободу слова за наші з вами гроші. Держава не є ефективним власником медіа ресурсів: газет, журналів, телеканалів. Тому ми ухвалили закон, потім восьме скликання продовжило це роздержавлення. З’явилися приватні телеканали. Але влада зараз згортає це роздержавлення», - міркує експерт.

Знай.ua повідомляв, що Ексзаступник Генерального прокурора України Олексій Баганець висловив свою думку про «плівки Мельниченка».

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Українська журналістка, громадська діячка та блогерка Яніна Соколова розповіла про своє ставлення до політики та політиків.