Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі MY.UA з Катериною Павловою.

«Унікальність України пов'язана з унікальністю українців, у нас справді формувалася століттями нація та менталітет. І наша територія в цьому багато до чого зобов'язувала, бо через Україну прокочувалися зі Сходу на Захід, із Заходу на Схід та з Півночі на Південь різні завойовники, а також торговці. В українців виробилися дивні якості, які дозволяли на той час виживати, а зараз вони нам ікаються. Адже українці надзвичайно практичний народ у житті та у побуті», - повідомив Олександр Кочетков.

Політтехнолог сказав, що щойно доходить справа до виборів, то на розумну частину свідомості українців опускається шторка. І більшістю українців починає керувати емоційна частина, вважає він, одразу включається «вірю – не вірю», він мені подобається, і він симпатичний. І це сумно, тому що ти ж обираєш людину, яка визначатиме твоє життя на найближчий період, наголосив він, а у нас багато хто голосує серцем, і ніхто не читає жодних програм.

«Звісно, оскільки ніхто не читає жодних програм і голосують люди серцем, то можна цілком спокійно все це відкидати. Насправді політичний маятник хитається то в один патріотичний бік, потім хитнувся в космополітичний бік під час правління Януковича. І Україна зараз перебуває на порозі, бо існують провали та кричущі зашквари влади. І вони настільки очевидні, що пробиваються через емоційну частину до тієї розумної частини свідомості щодо політики. І оскільки Україна перебуває на порозі, то розумна частина почне працювати більше», - резюмував Олександр Кочетков.

Як повідомляв Знай.ua, Валентин Гладких зазначив, що значно більший вплив на редакційну політику та роботу журналістів мають власники.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Ярослав Макітра заявив, що якби політик говорив гарні речі, і це не давало б результату, він би їх не говорив.