Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Хочу розповісти про чарівні точки у 2022 році – це такі особливі моменти року, коли ми можемо багато міняти в нашому житті. Коли ми можемо загадувати бажання, працювати з нашими цілями, проводити практики, спрямовані на очищення та зміну нашого життя та долі. Справа в тому, що наша календарна система, за якою ми живемо, вона дещо штучна. І ті дні, які ми святкуємо: Новий рік, 8 березня і так далі, вони відірвані від справжніх космічних ритмів та циклів, за якими живе вся природа, космос та за якими раніше жили люди», - розповіла Ганна Вергелес.

Астролог сказала, якщо подивитися в стародавні календарі та історію стародавніх цивілізацій, то побачимо, що там є певні моменти часу, які шанувалися і святкувалися всіма народами. І в такі моменти часу проводилися особливі обряди, ритуали та свята, підтвердила вона, які дозволяли людині вийти на новий рівень та багато чого змінити у своєму житті. Є сонячне колесо року в астрології, Сонце є основною головною планетою, наголосила вона, це наше світило та основна зірка.

«Сонце – символ духу людини, нашого его та усвідомлення. Це точка у гороскопі, яка відповідає за розкриття нашого творчого потенціалу, за наші соціальні можливості та нашу реалізацію. Тому на цикли Сонця люди завжди звертали особливу увагу, і такими особливими точками є сонцестояння та рівнодення. Весняне рівнодення - це перша точка, яку ми переживатимемо у 2022 році. Весняне рівнодення - це перехід Сонця на знак овна, і це кардинальна точка року. І 2022 року весняне рівнодення у нас настане 20 березня. У стародавніх календарях та культурах 20 березня часто було початком року, так було й у слов'ян. Тому насправді наш народ святкував Новий рік навесні, а не взимку», - резюмувала Ганна Вергелес.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.