Свій коментар він дав у програмі Сергія Доротича #SaveФОП.

«В Індії, яка стрімко розвивається, податкова ставка для мікробізнесу – нуль. Якщо у тебе річний дохід менший за вісім тисяч доларів, то це означає, що ти просто виживаєш. У цьому випадку – нуль податків та нуль звітності. А в нас кажуть: треба вбити ФОПа у зародку, щоб він не став олігархом. Хоча насправді треба цілувати руки двом категоріям українців: трудовим мігрантам та малому бізнесу. До речі, адже ніхто не поїде шукати роботу за кордоном, якщо її можна знайти у своїй країні. А наша економіка після Майдану постійно перебуває у стані депресії, яка завжди супроводжується гуманітарною катастрофою. Ми йдемо до примітивності та регресу», - вважає Юрій Атаманюк.

На його думку, у такій ситуації суспільство виживає лише завдяки цим двом категоріям громадян.

«ФОПи – це люди, які нічого не взяли у держави та намагаються щось робити самі. При цьому вони не мають ні доступу до дешевого кредиту, ні якоїсь фінансової подушки. Звісно, їх треба підтримати», - каже Юрій Атаманюк.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він зазначив можливі наслідки дефіциту газу.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Атаманюка, саме Росія та Німеччина зараз найбільше зацікавлені у тому, щоб «Північний потік-2» не запускався.