Про це він розповів у новій програмі «Осінній прогноз» із ведучим Владом Россом.

«Відхід Путіна розпочнеться у грудні, коли він почне думати, що я втомився і йду. Тому що саме у грудні дві водолійські планети Уран і Сатурн, які управляють Росією, стануть у жорсткий квадрат. І вже оточення Путіна почне замислюватися про його повалення. Або він сам замислиться над тим, кому передати владу», - розповів Влад Росс.

Астролог сказав, що Путін нікому не довіряє, а іноді навіть не довіряє своїй руці, бо це людина з абсолютно відбитими мізками. Путін матиме жорсткі квадратури в березні і може бути переворот, вважає він, що його можуть навіть отруїти. І буде затемнення у день народження Гітлера 20 квітня 2023 року, підкреслив він, і в цей час станеться сонячне кільцеве затемнення.

«У лютому Російська Федерація навряд чи нападе. Але небезпечна дата – це вже березень, особливо березень та квітень. Спочатку можуть бути якісь провокації у березні. З погляду Путіна, я не здивуюсь, що Білорусь нападе на Україну, а Путін скаже, що їх там немає. Широкомасштабна війна – це коли Марс буде в Овні і Юпітер увійде до Овна. А Овен та Марс – це боги війни, і це травень і червень місяць», - резюмував Влад Росс.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він попередив президента Володимира Зеленського про небезпеку, яка загрожує йому з лютого до квітня наступного року.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Росса, у Росії не довго терпітимуть владу Путіна.