Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

«Зеленський готується на другий термін. З одного боку, в Офісі президента розуміють, що без «телевізора» наступні вибори вони не виграють. Тому форсують створення медіаімперії. З іншого боку, вони бояться у майбутніх президентських виборах другого туру», - вважає Катерина Котенкова.

Журналістка зазначила, що формуються нові групи, і на політичну арену виводять кілька великих політичних медійних постатей, а далі, поєднуючи політичні активи, можна «просувати» фігуру, яка може мати успіх на наступних виборах. Катерина Котенкова вважає, що в ОП готуються до наступних виборів.

На її думку, Зеленський розраховує на переобрання, а тому кампанію слід розпочинати якраз на екваторі каденції. Наприклад, зазначила журналістка, важливим кроком для президента стало ухвалення закону про олігархів.

«Зе команда вже давно при владі, але так нічого не змінила у країні. Люди розуміють, що нова влада нічим не відрізняється від попередніх», - заявила Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

Також журналістка нагадала, що не змінюється ситуація з контрабандою, а тарифи в країні зростають. На її думку, створювалася лише ілюзія змін.

Як повідомляв Знай.ua, Олег Постернак зазначив, що зараз Зеленський має більше суперників, ніж у 2019 році.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, що процес дострокових президентських виборів запущений.