Про це він розповів у програмі «Politeka online».

«Я не прихильник Порошенка, я думаю, що багато поганого як в економіці, так і в оборонній сфері було зроблено за його каденцію. Але, я думаю, що все це шоу, що ми бачимо, має все-таки відношення не до правоохоронної діяльності, розслідувань та справедливості, а в першу чергу до політичного переслідування», - зазначив Андрій Білецький.

На думку Андрія Білецького, останні події, які відбуваються навколо персони попереднього президента, мають відношення до політичних маневрів чинної влади.

«Тут питання у політичному переслідуванні. Порошенко активно приміряв на себе костюм «батька нації». Я вважаю, що Петру Олексійовичу, щоб залишатися у цьому образі, обов’язково потрібно повертатись в країну», - сказав Андрій Білецький.

Як зазначив Андрій Білецький, підозра щодо вчинення Петром Порошенком державної зради має багато схожостей з іншими справами, які велися проти політичних діячів: суд ніякого конкретного висновку не давав, а політики, які отримували підозру, максимум залишалися під домашнім арештом.

Популярні новини зараз

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький розповів, що є головним обов'язком міністра оборони.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін заявив, що нинішня команда влади підібрана невдало.