Про це вона розповіла у програмі Karabas.Live з В'ячеславом Матюхіним.

Гостя програми зазначає, що й досі контактує з іншими учасниками «Фабрики зірок». «Так, ми живемо в єдиному просторі. Коли ми перетинаємося, вітаємося і можемо потеревенити», - пояснює співачка. Зокрема, вона називає Аліну Островську, яка зараз вагітна, Матіаса, що зараз знаходиться в США, Еріку, яка не так давно народила дитину. Окремо Тетяна Воржева розповідає про Стаса Шурінса, талановитого композитора, що свого часу відзначив ще Костянтин Меладзе. Вона зазначає, що розраховує наступного року презентувати із ним особливий матеріал.

Тим не менш, додає гостя програми, не всі учасники «Фабрики зірок» вирішили продовжувати кар’єру артиста. «Багато хто вирішив, що їм це не потрібно. Я взагалі вважаю, що немає такої оцінки з боку: хтось зміг, хтось не зміг», - міркує вона. На думку Тетяни Воржевої, людина або хотіла і змогла, або дійсно не хотіла і тому не змогла.

Загалом же співачка позитивно відгукується про «Фабрику зірок» і зокрема висловлює подяку Костянтину Меладзе. На її думку, успіх багато в чому залежав саме від його пісень, які буквально розірвали чарти. До того ж, додає гостя програми, вона й сама має дві пісні з того часу і хоче навіть зробити рімейки, зараз це в тренді. «У мене є власні пісні, навіщо мені там обирати якісь хіти, якщо вони теж були дуже круті, хітові, займали перші місця на радіостанціях? Це пісні «Королева дискотек» і «Зрозумій», - каже Тетяна Воржева.

Як повідомляв Знай.ua, Воржева розповіла про свою освіту та про те, кого шукала і нарешті знайшла.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Воржева розповіла про новорічний ритуал та родинні традиції на Різдво.