Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі MY.UA з Катериною Павловою.

«Якщо поділяти, то є об'єктивні фактори, а є суб'єктивні фактори, якими намагаються впливати на політичну ситуацію у нашій країні. Коли ми говоримо про російську загрозу, вона існує вже давно. У нас з 2014 року йде війна, і Росія є агресором. Можливо, це не зрозуміло комусь у світі, але зрозуміло людям, які вміють зіставляти факти в нашій країні», - повідомив Артем Бронжуков.

Артем Бронжуков сказав, що є велике глобальне протистояння між Китаєм та США, і водночас менші локальні конфлікти, як російсько-українська війна. Тому, коли Путін збільшує кількість військового контингенту на кордоні з Україною, підкреслив він, таким чином він торгується з тим же Вашингтоном для того, щоб отримати для себе вигідніші умови на майбутніх переговорах, що ми вже бачили не вперше. Справді, є велика загроза з боку Росії, акцентував він, але вона перманентна і нікуди не дівається.

«Ми говоримо про те, що Путін не має мети змусити Україну виконувати Мінські угоди, Путін має одну глобальну мету впливати на Україну і зробити все, щоб ми залишалися їхнім сателітом. Якщо переходити до наступних проблем, то нас насправді чекає потенційний енергетичний колапс. І якщо зима буде холоднішою, ніж зазвичай, то Україні справді буде важче її пройти. Ціни на вугілля та газ зросли колосально не тільки для України, а й для всієї Європи. І це теж один із пазлів геополітичного протистояння, яке існує», - резюмував Артем Бронжуков.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, як Європа хоче вирішити усі конфлікти.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, наскільки розумно з боку України розраховувати на підтримку США.