Політтехнолог Сергій Гайдай висловив свою думку щодо того, якої головної помилки припустився експрезидент Петро Порошенко у протистоянні з нинішнім главою держави Володимиром Зеленським.

Його слова прозвучали у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Головною помилкою Порошенка був його поспішний від'їзд з країни, хоча взагалі подібна поведінка йому не властива. Адже Петро Порошенко за натурою – бретер, який постійно наривається на дуель. Він легко йде на двобій, вважаючи, що він виграє. Саме ця властивість привела його на стадіон із Зеленським. Політик Порошенко вважав, що легко виграє дебати в актора Зеленського. Адже він звик до дебатів, умів приймати будь-які виклики. А тут раптом утік. Складається враження, що переляк Порошенка був такий, що він у машині матюкався на водія, кричав: «Гони до Борисполя!», і прямо дорогою купував квиток на літак. Це фактично був не від'їзд, а втеча, яка погано підходить до образу «гетьмана». Порошенко втік від українського правосуддя, яке він сам же й будував», - вважає Сергій Гайдай.

На його думку, цю діяльність майбутній президент розпочав ще у 2005 році, коли став секретарем РНБО та отримав відповідні повноваження.

«До речі, журналісти з'ясували, що на тій конференції у Варшаві, де з'явився Порошенко, його зареєстровано в останній момент – тобто йому довелося вигадувати собі закордонну програму», - каже Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Руслан Бізяєв порадив колишньому президентові повернутися до України.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку політолога Андрія Золотарьова, Порошенко було слід судити у 2019 або 2020 році.