Астролог Альбіна Пономаренко дала свій прогноз щодо того, які події готує січень нового року для України та українців, у тому числі у міжнародній сфері.

Її слова пролунали у програмі «Прогноз».

«Повномасштабної війни у січні не буде, але невдовзі можуть бути провокації. Але це не обов'язково будуть військові зіткнення – можуть статися якісь скандали у самій Україні. Ці події стануть своєрідним запаленням, яке свідчить про те, що в організмі щось не в порядку. Гарною датою стане 19 січня, яке допоможе вирішити усі протиріччя. Цей день обіцяє Україні успіх у міжнародних переговорах, нові призначення у країні, прийняття нових корисних законів. Незадовго до цього НАТО та Росія вестимуть переговори, вже є якісь домовленості – і я вже можу сказати, що їхні результати будуть позитивними для України», - зазначає Альбіна Пономаренко.

Вона також спрогнозувала наслідки енергетичної кризи для нашої країни.

«Зараз Юпітер заходить до Риб, а це може бути пов'язане з нафтою та газом. У глобальному плані це досить добрий вплив, таким він може стати й для України. Між 16 та 19 січня ми можемо почути про якісь переговори та позитивні зрушення у цій сфері», - каже Альбіна Пономаренко.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона розповіла, що несе людям ретроградний Марс.

Також Знай.ua повідомляв, що Пономаренко пояснила вплив затемнень на життя людей та країн.