Астролог Влад Росс розповів, чому в Казахстані сталася криза і що на нього чекає далі.

Про це він розповів у новому випуску «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Зараз Казахстан йде зовсім іншим шляхом, і він збережеться у своїй цілісній структурі. Ситуація, яка розгортається в Казахстані, говорить про те, що нарешті 30-річний клан Назарбаєва був скинутий. І це лише початок, далі за ним підуть Лукашенко та Путін. У Казахстані буде переділ фінансів, і туди швидше за все ще зайдуть китайці та росіяни. Багато людей кажуть, що Токаєв – це ставленик Путіна, але це зовсім не так, тому що це просто просування Китаю», - розповів Влад Росс.

Астролог сказав, що казахи дуже не люблять китайців, вважає він, тому запроваджено контингент придушення революції. Звичайно, всі заворушення в Казахстані влаштував клан Назарбаєва, повідомив він, щоб зберегти свою владу. У Казахстані вже призначено нового прем'єр-міністра, підкреслив він, це молода і дуже розумна людина. А сам Токаєв по гороскопу Телець, а Тельці нічого не хочуть міняти, вважає він, тому він просто приведе свою рідню та близьких до влади.

«Я думаю, що завдяки новому прем'єр-міністру буде стабілізація в Казахстані, тому що Телець – це завжди стабілізація та консерватизація. Тому ситуація в Казахстані може бути тимчасово більш-менш стабільною, але, що гримне в період затемнення восени в Казахстані, нікому не відомо. 8 листопада буде затемнення, яке торкнеться Казахстану та Росії, і тоді може знову спалахнути нове полум'я. У Казахстану День Незалежності 16 грудня 1991 року під знаком Стрілець, а це завжди свобода. Тому у Казахстану все буде добре, їм головне було знести цей клан Назарбаєва», - резюмував Влад Росс.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що у Казахстані йде протистояння Росії та Китаю.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі назвав причини конфлікту в Казахстані.