Екстрасенс Розалія Романова розповіла, як поєднуються наша дата народження з ім'ям та що відбувається, коли ми змінюємо ім'я чи прізвище.

Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«Кожне ім'я – це захист, і воно несе в собі енергію літер, а значить і цифр, тому що літери перетворюються на цифри. Все просто, ми беремо алфавіт, де буква «А» – це «1», буква «Б» – це «2», буква «В» – це «3» і так далі йде по колу. Виходить, що літери «Д», «М», «Х», «Ю» - ці літери відповідають енергії «5». Іноді нам потрібно додати п'ятірку, адже п'ятірка – це любов, свобода та відкрите серце. І це не дарма, адже кожна жінка має ім'я, але в якийсь момент, коли вона народжує дитину, її починають називати мама. А мама – це якраз «5», «1», «5», «1», тобто, коли жінка стає мамою, у неї з'являється любов і свобода – свобода любити», - наголосила Розалія Романова.

Екстрасенс сказала, що ім'я – це наш подарунок від батьків, а дата народження – це подарунок від Бога і своєрідний шифр від нашого життя. Кожна цифра, яка є в нашій даті народження, акцентувала вона, це такі енергії, якими ми можемо користуватися з легкістю. Цифра «6» - це будинок, сім'я, творчість, діти, повідомила вона, і якщо у вас є ця цифра в даті народження, то все, що пов'язане з сім'єю, буде у вас відбуватися легше. Якщо шістки в даті народження у вас немає, вважає вона, це не означає, що у вас не буде сімейного життя, ця шістка може знайтися в імені.

«Таке ім'я як «Наталя» починається з літери «Н», а це якраз шістка, відповідно і в чоловічих іменах на літеру «Н» теж є шістка. Хочу звернути увагу, що у нас є додаткове ім'я, таке як по батькові і всі вони закінчуються на літери «В», «Н» і «А» і «Н» - це якраз шістка. Виходить, що є енергії, якими ми можемо користуватися з легкістю, а є енергії, якими ми можемо скористатися тільки докладаючи якихось зусиль. І тими енергіями в цифрах, які ми маємо в даті народження та імені, ми можемо легко скористатися, бо вони на нас працюють на автоматі. А для отримання енергій, які у нас відсутні у цифрах у даті народження та імені, нам потрібно застосовувати зусилля», - резюмувала Розалія Романова.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Альбіна Пономаренко пояснила, що січень створений для того, щоб люди перезавантажилися.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, чим варто займатися у день зимового сонцестояння.