Про це на своїй сторінці у Facebook заявив політичний оглядач Євген Хурсін.

“З'явилася інформація з джерел близьких до офісу президента, що найближчим часом (максимум – місяць, півтора) готується дуже резонансна акція... між російською та українською стороною. Так-так, незважаючи на, м'яко кажучи, складні відносини між державами, російська сторона готова видати українській стороні переховується в надрах РФ екс-депутата і екс-голову правління» Нафтогазу " Євгена Бакуліна! Це людина, яку пов'язують з групою Фірташа і, як вважають журналісти-розслідувачі, саме тим, хто був головною дійовою особою у вже забутому скандалі з так званими «вишками Бойка», - зазначив він.

За словами Хурсіна, на підставі інформації від тих же джерел, існує зв'язок між видачею Бакуліна і недавніми санкціями, які РФ ввела щодо брата і сестри народних депутатів Льовочкіних.

"Про вигідність такого кроку для офісу президента, який намагається щосили стати" борцями з олігархами», говорити не доводиться, а ось чому на такий, здавалося б, парадоксальний крок йде Кремль, поки до кінця незрозуміло. Втім, час покаже", - резюмував політичний оглядач.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще