Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«У нас у всіх бувають періоди в житті, коли ми дуже вразливі, коли рівень енергетики падає, коли ти відчуваєш, що будь-яка дрібниця може вивести з себе і ти буквально втрачаєш енергію. У таких важких ситуаціях дуже допомагають каміння, тому що каміння є енергетичним допінгом та ресурсом дуже чистої та стародавньої енергії. Тому, якщо ви відчуваєте, що вам потрібен якийсь додатковий ресурс, ви перебуваєте в якійсь стресовій ситуації, де не можна показувати емоції та дозволити собі розкиснути, я дуже рекомендую чорне каміння», - розповіла Ганна Вергелес.

Астролог сказала, що є прекрасне чорне каміння – обсидіани та гагати, але можна вибрати для себе абсолютно будь-який чорний камінь, який вам подобається. Чорні камені працюють як абсорбент, підкреслила вона, вони вбирають у себе все погане, як активоване вугілля. Чорний камінь вбирає всю негативну енергетику, повідомила вона, тим самим очищаючи нас і наш простір. І якщо ви відчуваєте, що треба себе трошки закрити енергетично, порадила вона, можна взяти два невеликі чорні камені, покласти їх собі в кишені, у сумочку, потримати в руках, щоб був фізичний контакт з ними.

«Це дуже добре працює, але головне не забувати їх чистити. Після того як ви прийшли додому і відчули, що складний день вже закінчився і можна розслабитися, ви берете свої камінчики, які були з вами, допомагали вам і працювали, і просто кладете їх на 15-20 хвилин під проточну воду. Це знімає той негативний прошарок енергетики, яку камінь на себе взяв. Рекомендую поставити у себе на робочому столі зріз каменю чорного агату тим, хто багато контактує з різними людьми. Тому що агат працює з ментально-інформаційним полем», - резюмувала Ганна Вергелес.

Як повідомляв Знай.ua, Пономаренко розповіла про вплив ретроградного Меркурія на різні сфери життя людей.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Росс розповів, коли очікується наступний ретроградний Меркурій.