Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Ми потрапили в той розлам часів, як би гарно не виглядали сучасними й модерними. Я й сам себе зараховую до цього уламку старого часу, де я писав від руки листи, де я ходив на пошту в переговорний пункт, де я не мав мобільного телефону до 20 з чимось років, а інтернет у мене з’явився близько до 30-ти, і де я мав час на пряме спілкування з природою, з небом, книжкою, смислом, а не з чимось спільним, поточним», - каже він.

За словами журналіста, відмирають ретро-ЗМІ, такі як друковані, цей шарм відходить в минуле.

«Але мені безмірно шкода нове покоління, яке тратить свій час у тік-токах і в тому, що я називаю вбивством часу. Як себе поводить користувач тік-тока, наприклад: оце швидке клацання пальцем з відео на відео. Це відео є кліпового типу, нетривалі, беззмістовні, просто інфотейтмент. Я бачу як людина провалюється в годину часу, дві години. Залипання на оцю кліпову систему трешу є вбивством часу, а я настільки часом дорожу. З віком я відчув, що час – це особливий капітал і цінність, який крізь пальці витікає. І мені фатально шкода тратити його на залипання в смітник. На цьому перехідному часі працювали смисли, вдумливість, а не холодне споглядання за чимось, навіть несмішним», - констатує Остап Дроздов.

Знай.ua повідомляв, що Колишній нардеп Ігор Мірошниченко вважає, що влада за гроші платників податків прагне підібгати під себе українські медіа.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка, громадська діячка та блогерка Яніна Соколова розповіла про своє ставлення до політики та політиків.