Про це він розповів на каналі «А як насправді?».

«Щодо віртуальної перемоги Петра Олексійовича і того, що він цим усім розпочав процес девальвації нинішньої структури влади – то це не в силах Порошенка», - вважає Руслан Бізяєв.

Політолог зазначив, що деякі прихильники експрезидента іноді заявляють, що приліт Блінкена в Україну вплинув на перебіг справи, оскільки він є «кришею» Порошенка і дав вказівку Офісу президента. Руслан Бізяєв упевнений, що це не так.

«Це, м'яко кажучи, неправда. Де Блінкен, а де проблема Порошенка. У Блінкена зараз набагато більше проблем, аніж посадка Порошенка», - каже політолог.

Крім того, він звернув увагу на те, що, коли ця справа розвивалася, не було жодної різкої заяви від вагомих міжнародних лідерів або структур.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

«Тієї «криші», про яку розповідали, у Порошенка на колективному Заході немає від слова взагалі. Жоден з перших осіб, які впливають на ситуацію, не висловився. Брати колишніх політиків ми не будемо. Це не ті люди, які реально впливають на ситуацію. Тому триває звичайний політичний процес, чергова спіраль політичної кризи», - підсумував Руслан Бізяєв.

Як повідомляє Знай.ua, раніше у МВС пояснили, чому припинили офіційний розшук Петра Порошенка.

Також Знай.ua повідомляв, що Бізяєв спрогнозував перспективи кримінальної справи проти експрезидента Петра Порошенка.