Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Регресологія – це наука, яка досліджує душу, контакт з душею, можливості подорожі в минулому у справжньому житті та минулими життями. Людина так чи інакше пам'ятає свої втілення, наприклад, засобами фільмів, якихось текстів, музики. І все життя їй щось нагадує, ловлячи себе на думці про дежавю, що вона уже колись тут була та це бачила. І Всесвіт нам показує різними способами, що ми є сукупністю минулих своїх втілень не лише у справжньому тілі як особистість», - розповіла Таїсія Мельник.

Регресолог сказала, що ми є не тільки тіло, а й душа, і в цьому комплексі, згадуючи себе, ми доходимо до того стану вищої суті, коли починаємо істинно розуміти закони світобудови. За допомогою регресології, вважає вона, можна повернутися у свої різні втілення та знайти контакт з душею для того, щоб приймати справжні рішення. Щоб занурити людину в стан минулого життя, повідомила вона, потрібно пройти медитацію для стану занурення. Медитація – це не гіпноз, підкреслила вона, тому що гіпноз – це стан, коли людині намагаються щось навіяти.

«І в цьому контексті ми спілкуємося зі своєю підсвідомістю, зі своєю душею та минулими спогадами у стані альфа хвилі та глибокого розслаблення. Цей стан можна назвати трансом, але це не гіпноз. Для мене важливо показати людині власні думки і те, що вона може прожити зі своєї пам'яті, піднявши цей матеріал нагору. Люди мають багато запитів з пошуком себе, є нерозуміння того, чому повторюються якісь сюжети. Є питання з пошуком призначення: хто я і навіщо сюди прийшов? Але найчастіше повторювані питання – це проблеми з батьками та родичами», - резюмувала Таїсія Мельник.

Як повідомляв Знай.ua, Пономаренко розповіла про вплив ретроградного Меркурія на різні сфери життя людей.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Ганна У. розповіла, чи буде Україна багатою та успішною, і що чекає Україну у 2022 році.