Його слова пролунали у програмі «Романенко. Бесіди».

«Алгоритм російської армії не змінюється з часів монголо-татарського ярма. Так само і під час Другої Світової війни Жуков наказував солдатів не шкодувати. Росіяни завжди беруть кількістю, їхній принцип – «Баби нових понароджують». Українські солдати навіть вигадали термін «м'ясні батальйони», тобто такі, які просто женуть на кулемети, щоб змусити наших бійців витратити більше набоїв. Бійці, які були в Донецькому аеропорту, розповідали мені, що росіяни й там діяли так само. Техніка у російських військ стара, вона практично розвалена, а солдати демотивовані», – розповідає Кирило Сергєєв.

За його словами, росіяни досить часто легко здавалися в полон.

«Сучасної російської армії далеко до армії СРСР, якої боявся весь світ. Замість того, щоб витрачати гроші на ремонт військової техніки, Росія витрачає їх на випуски новин про те, що має найкращу техніку у світі», - іронізує Кирило Сергєєв.

Як повідомляє Знай.ua, раніше військовий експерт Олег Старіков заявив, що від Росії не слід очікувати вторгнення в буквальному значенні цього слова.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Андрій Вігірінський прокоментував повідомлення про пропозицію, яку Зеленський нібито зробив Путіну