Про це він розповів у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Перша тема, яка порушуватиметься лютим місяцем, – це карма. А карма – це завжди про дію, карма наздоганяє людину саме тоді, коли вона не діє. Тому можна сказати, що секрети і таємниці, які раніше були не відкриті, вони будуть вирощуватися в лютому. Лютий – це місяць карми у році кохання, тому, якщо у вас є борги перед собою, заплануйте реалізувати їх у лютому. У плюсі ми проживаємо лютий місяць як період, коли ми закриваємо кармічні борги, а в мінусі карма нас наздоганяє сама», - розповів Владислав Грицай.

Майстер нумерології сказав, що лютий це не лише місяць карми, а й місяць конфліктів. Але конфлікт – це хороша рушійна сила, вважає він, бо будь-який конфлікт є провісником зростання, тож у лютому треба сваритися. Багато людей не вміють правильно сваритися, наголосив він, а це обов'язково треба вміти. Тому що кожен новий рядок відносин, повідомив він, супроводжується конфліктом. Якщо є якісь невирішені конфлікти у відносинах, зауважив він, то їх саме у лютому треба вирішувати.

«Конфліктувати всім потрібно вчитися, тому що багато хто з нас не вміє входити у вирішення конфліктної ситуації. А саме стіл переговорів та вміння домовлятися єдина доросла стратегія, що призводить до розвитку. Також лютий є місяцем про здоров'я, тому цього місяця дуже круто почати займатися спортом. У лютому потрібно привчити себе дотримуватися режиму та врегулювати своє харчування. Лютий місяць – це дуже сильна енергія і вона нас підштовхуватиме до того, щоб щось робити», - резюмував Владислав Грицай.

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповіла, що зараз Земля виходить на рівень того, що люди починають зневажати карму.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Вергелес розповіла, які знаки зодіаку у 2022 році проходитимуть серйозні уроки в житті.