Про це він розповів у програмі «Суть подій» на каналі «Знай.ua».

За словами експерта, українській владі потрібно показати громадськості, що армії не бракує палива, і військовим вистачає їжі, одягу тощо. Водночас він вказує на те, Україна не стільки програє в інформацій війні, скільки навіть не веде її. «Не можна ж казати, що боксер програв, якщо він і не виходив на ринг», - підкреслює Олександр Кочетков.

Водночас він вказує на те, що забезпечити обороноздатність держави повинна національна промисловість, а не іноземні поставки. «На щастя, є домовленості щодо постачання зброї, які зараз почали реалізовуватися. Так, обсяг цієї зброї – крапля в морі у порівнянні з тим, що потрібно Україні, але тут важливим є психологічний фактор: стало відомо, що нам допомагають озброєнням», - пояснює політтехнолог.

Як він зазначає, народ повинен розуміти, що держава може забезпечити військо всім необхідним, тоді він буде спокійним. Тобто, підкреслює Олександр Кочетков, ситуація повинна бути під контролем. «Якщо ж президент каже закордонній пресі, що ми майже втратили Харків – саме це і вносить паніку», - додає експерт.

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков заявив, що Росія прагне виторгувати собі контроль над усім пострадянським простором.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков пояснив, чому Росії не вигідно захоплювати Україну.